EXEMPEL PÅ ÖPPNA DESTINATIONER

Nu börjar delar av reserestriktionerna till och från Sverige successivt att lyftas. För att hjälpa dig som resenär att få en överblick listar vi här vilka flyg som trafikerar Sverige – i första hand direktlinjer till och från Stockholm. Detta är INTE EN KOMPLETT LISTA – utan snarare ett axplock – det finns fler möjligheter. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Observera att det kan förekomma lokala bestämmelser om tex karantän och att många bolag nu kräver att man reser med eget medtaget munskydd. Vi rekommenderar att man följer UDs riktlinjer för utrikesresor. Mer information finns på Krisinformation.se – en webbplats som förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga i samband med en kris eller allvarlig händelse.

SAS

INRIKES

Stockholm – Göteborg
Stockholm – Kiruna
Stockholm – Luleå
Stockholm – Umeå
Stockholm – Skellefteå

From 8/6
Stockholm – Malmö
Stockholm – Kalmar

From 15/6
Stockholm – Ängelholm
Stockholm – Östersund

Inom Skandinavien

Stockholm – Köpenhamn
Stockholm – Oslo

 

Finland

From 8/6
Stockholm – Helsingfors
Stockholm – Åbo

Europa

Stockholm – London

From 6/6
Stockholm – Aten
Stockholm – Palma de Mallorca

From 8/6
Köpenhamn – Amsterdam

From 20/6
Stockholm – Nice
Stockholm – Thessalonoki

USA

From 10/6
Köpenhamn – New York

From 11/6
Köpenhamn – Chicago

ÖVRIGA FLYGBOLAG

Under juni öppnar även andra flygbolag vissa sträckor till och från Sverige, exempelvis Lufthansa, Swiss, Air France och KLM som trafikerar destinationer som Frankfurt, Amsterdam, Zürich och Paris. Förändringarna sker så gott som dagligen – kontakta oss därför direkt för uppdaterad information om din resa.

Yoga retreat – 4-6 september. Fåtal plaser kvar. Boka nu!