VÄLKOMMEN TILL ER PERSONLIGA SAMARBETSPARTNER!

Rex Travel är en affärsresebyrå, en eventbyrå samt en kontaktbyrå. Vi har kontakter som gör det möjligt för våra kunder att genomföra resor med det lilla extra.

Vår syn på personlig service är enkel – Vi ska med högsta kvalitet vara Er rådgivare vid varje tillfälle och alltid erbjuda Er den bästa totallösningen under hela resan.

Vi vill arbeta med kunder som i första hand uppskattar god kunskap och hög service.

Låt oss hantera era reserelaterade tjänster, låt oss effektivisera för dig.

Vi vet att personlighet uppskattas. Vi brukar säga att vi ska veta vem du är, vad du uppskattar, vad din hund heter, vilket hcp du har i golf eller vilken konstnär du uppskattar mest. Men det betyder också att vi ska veta vilka önskemål du vill ha i samband med din resa. Vi vill se till att du får den service du förväntar dig – och mycket mer.

Om vi utger oss för att vara personliga så ska vi också – vara med på hela resan, till det bästa priset och med den högsta kvaliteten.

Vi är numera partner till Travel Support som är en organisation med fokus på teknikutveckling och branschspecifika leverantörsavtal.

Vår erfarenhet av resebyråarbetet är mycket långt, i snitt 28 år, så vi vet vad vi talar om.

När vi tog över Ekonomiresor 2009 (bytt namn till Rex Travel 2011) hade vi lite olika idéer. En av alla dessa idéer var att knyta andra mycket kompetenta kollegor till oss utan att anställa dem. Vi vet att det finns många i vår bransch där ute som gärna vill starta eget men kanske inte riktigt kan av olika skäl. Vår idé går ut på att vi hyr ut en fullt utrustad arbetsplats till kollegor som gärna vill prova sina vingar för att se om de bär. Läs mer

Kontakta oss på info@rextravel.se

Rex Travel AB har IATA rättigheter och erforderliga garantier ställda till Kammarkollegiet samt medlem av SRF.