Grupp och konferens

Oavsett budget och syfte med resan skräddarsyr vi på RexTravel ett program med innehåll som går i linje med vad ert företag står för och vill förmedla till era medarbetare. Beroende på destination skapar vi upplevelser, kommunikation och aktiviteter som främjar gemenskap och kreativitet. Ett nära samarbete och tydlig kommunikation från början till slut, vet vi är nyckeln till att skapa den mest värdefulla konferensresan. Detta är vi specialister på!

Skräddarsydda arrangemang från jordens alla hörn

Oavsett vad ni går igång på tar vi fram förslag utifrån era unika önskemål - från fjällvandring i Sverige till segling i Kroatien till kamelridning i öknen till ballongflygning i hebredierna till bowling i Årsta. Med hela världen som spelplan är möjligheterna oändliga.

En enda leverantör

One-stop-shop. Vi är er enda kontakt för hela arrangemanget vilket sparar både tid och energi och låter er fokusera på teambuilding, brainstorming, bonding och coaching.

Dedikerad och personlig projektledare från offert till hemkomst

Vi finns med er hela vägen.

Inspireras av våra exempel

Mountainbike i Skottland

Yoga i Garda

Träna på Teneriffa

Off pist i Oberstdorf

Frågor om konferens och event?

Jag heter Kajsa Ring och jobbar med konferenser, event och gruppresor på Rex Travel. Kontakta mig om du behöver inspiration till ditt företags nästa evenemang.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Berätta gärna mer om hur ni tänker er resan, konferensen eller eventet. Ex. upplägg, destinationer och budget.