Konferens Vår gård Saltsjöbaden
17-18 maj, 2021

Konferensen startar måndag morgon 17:e maj. Under förmiddagen konfererar ni själva och serveras förmiddagskaffe. Efter lunch tar Shirin och Malin hand om er och ger en föreläsning/workshop anpassad efter Era önskemål, inom områden som kommunikation, struktur, hälsa, målbilder, teamutveckling och motivation. 

Vi utlovar en energifylld och inspirerande eftermiddag som avslutas med ett 30 minuter långt träningspass lett av Shirin. 

Trerättersmiddag på kvällen.

Den 18:e har ni egen konferens med förmiddagskaffe, lunch samt avslut någon gång på eftermiddagen med kaffe.

Pris per person från 4 580:- + moms (baserat på 50 deltagare).
Fri avbokning fram till en månad före ankomst.

Det här är ett unikt tillfälle att ge företaget eller organisationen en energifylld nystart. Vänta inte för länge med att boka.

Om Malin och Shirin

MALIN WRANDING. Malin är ledarskaps- och organisationskonsult och har arbetat med att utveckla organisationer i över tio år. Både med individuellt ledarskapsstöd samt med grupp- och teamprocesser. Malin är uppskattad för sin förmåga att skapa förtroende, vilket är en grundsten för att få till förändringar i en organisation. Hon har ett stort engagemang, är lyhörd, samt har ett sätt att utmana sina kunder och grupper för att få dem att utvecklas och nå bästa resultat.

SHIRIN DJAVIDI. Shirin jobbar som personlig tränare, yogalärare och journalist. Genom att förstå kroppens behov, för att fungera optimalt, både fysiskt och mentalt, guidas du i hur du kan tänka för att bli ännu starkare, mer kreativ och passionerad i det du gör. Ett självledarskap på ett mer holistiskt sätt.