Regler och villkor

Träningsresa, Nerja 17-20 oktober, 2020

Vid anmälan betalas en deposition på 4000 SEK. Depositionen är inte återbetalningsbar. Slutbetalning ska ske senast den 16 september 2020. Avbokning fram till och med den 15 september kostar 4 000 SEK (depositionen). Vid avbokning från och med den 16 september 2020 ingen återbetalning. Har du avbeställningsskydd* gäller de regler som bestäms av ditt avbeställningsskydd. 

Betala in depositionen på vårt bankgiro 422 5504. Märk din inbetalning med ditt namn och Nerja 

*Avbeställningsskydd ger dig pengarna tillbaka utan krångel vid eventuell avbokning och kostar 585 SEK. Vi bokar denna försäkring via Solid Försäkringar. Avbeställningsskyddet ger dig pengarna tillbaka vid sjukdom, akut olycksfall, dödsfall i familjen, uppsägning utav arbete, väsentlig skada i hemmet, bokat event blir flyttat eller inställt. Avbeställningsskyddet måste bokas och betalas i samband med betalning av depositionen. Att boka avbeställningsskydd eller reseförsäkring är kundens eget ansvar. Vi hjälper dig gärna med att boka försäkringarna. Kontakta oss så berättar vi vilka reseförsäkringar vi erbjuder.  

Läs mer om Avbeställningsskyddet här: http://www.solidab.se/villkor/SOLID/SAV05.pdf 

Vi flyger med SAS. Namn på flygbiljetterna kan ändras fram till och med 15 dagar före avresa till en kostnad av 850 SEK.