Hälsoretreat – Comosjön

29 sep - 2 okt 2022

Det finns få ställen som är så magiskt vackra som Comosjön. Man kan ju inte direkt klaga på maten heller! Därför har vi valt att hålla vårt retreat på Relais Villa Vittoria. Vi har hela detta fantastiska ställe alldeles för oss själva. Hotellet ligger precis vid Comosjön och kan stoltsera med en pool på första parkett med utsikt över sjö och berg. Att hotellet har den vackra färgen rosa uppskattar vi förstås extra mycket.

Tanken med våra hälsoboostresor är att du som gäst ska kunna njuta av lugn och ro, god mat och dryck, att umgås med nära vänner och underbara människor du ännu inte känner. Vi har gemensamma måltider, aktiviteter, meditation- och yogasessioner med Emilia. Men vi erbjuder även mycket egentid för den som behöver. Detta är en resa för dig som vill varva ned, vila, drömma och boosta energi.

Vi har 26 platser till höstens resa till den italienska drömmen Relais Villa Vittoria.

 

I priset ingår

  • Tre nätter del i dubbelrum på Relais Villa Vittoria
  • Helpension (frukost, lunch & middag) inklusive dryck; vin, vatten, kaffe & té
  • Två av middagarna äter vi på hotellet, en middag äter vi ute på lokal restaurang Meditation och yoga med Emilia
  • Vinprovning
  • Privat båttur på Comosjön med stopp för att hoppa i land och avnjuta en äkta gelato
  • Tillgång till hotellets spa-avdelning med jacuzzi och bastu

Vänligen meddela oss om du önskar något av tilläggen. Vi kan även erbjuda dubbelrum och trippelrum.

Vi hör av oss i slutet av juni med förslag på flyg. Ni väljer själva om ni vill boka flyg via Rex Travel eller på egen hand.

 

Relais Villa Vittoria

Relais Villa Vittoria vilar lugnt och behagligt längst ned på en sluttning framför Comosjön i Torriggia- området i Laglio. Här finns en underbar pool med en magisk utsikt över sjö och berg. De 13 rummen på hotellet är vackert inredda i ljusa neutrala färger, en blandning av romantik och gammeldags flärd. Mysiga sällskapsrum och sittplatser i trädgården bjuder in till mysiga stunder för avslappning, meditation och samtal. Måltiderna serveras på hotellets terrass, i vinkällaren eller på den inglasade verandan. Den öppna brasan tänds vid behov.

Hotellet erbjuder också ett litet turkiskt bad och en bubbelpool, även här med utsikt ut mot sjön. Cyklar och kanoter finns att låna för den som vill ut och se sig omkring. Spabehandlingar går att boka i förväg.

 

Välkommen att kontakta oss för bokning eller om du har frågor: mats@rextravel.se  eller +46-8–652 00 00

 

BETALNINGSVILLKOR OCH REGLER

 

[ninja_form id=’2′]