Yoga Retreat – Villa Lovik

20-22 november, 2020

Välkommen till en helg där din hälsa och ditt välbefinnande står i fokus. Vi har valt att tillbringa denna helg på fridfulla Villa Lovik på Lidingö utanför Stockholm. På det nyöppnade SPA´t tar vi tillfälle i akt att relaxa, bada och samtala vid den öppna brasan. Tar ett dopp i utomhuspoolen som håller en temperatur på 38 grader och beundrar utsikten över fjärden. Shirin Djavidi är vår fantastiska meditation- och yogainstruktör som hjälper oss att varva ned, andas och stretcha vår kropp.  Vi har bjudit in vår absoluta favorit bland hudterapeuter, Jonna Leganger från Ulfsunda Slott, som erbjuder professionella och härliga behandlingar hela helgen (läs nedan om behandlingarna och pris för dessa). Vi äter fantastisk vegetarisk mat från köket på Villa Lovik, sover skönt i våra enkelrum och njuter av att bara vara. Inga måsten. Ingen stress. Bara nedvarvning, vila, trevligt umgänge och sömn.

Pris per person: 4 695 SEK  

I priset ingår: 

  • 2 nätter i enkelrum på Villa Lovik
  • Helpension (frukostbuffé, lunch, brunch, middagar, mellanmål)
  • Inträde till SPA
  • Yoga/meditation med Shirin Djavidi

Boka din behandling redan nu! Alla behandlingar måste bokas i förväg, senast den 10 november.

Behandlingarna är 35 minuter och kostar 595 kronor.

  • Manikyr: Naglarna filas och mjukas upp i ett handbad. Nagelbanden görs snygga och naglarna poleras/buffas. Handmassage samt lackning med stärkande underlack
  • Glow Facial: Lystergivande ansiktsbehandling med rengöring, enzympeeling, akupressur med fuktgivande och stärkande serum, energigivande ansiktsmask och avslutande dag-och ögonkräm.
  • Frans-och brynfärgning samt fuktgivande ansiktsmask: Dina fransar och bryn färgas samt formas och du får en djupverkande ansiktsmask samt dag-och ögonkräm.

Betalningsvillkor

Ladda ner programmet